A karácsonyi szezonban landol a mozikban a Wonka, amelyben Timothée Chalamet kelti életre a híres-neves csokigyárost, Willy Wonkát. 

A Warner Bros. égisze alatt készült Wonka Roald Dahr Karcsi és a csokigyár című meseregényét adaptálja, pontosabban annak egyfajta előzménye lesz, ugyanis a történet főszereplője ezúttal nem Karcsi, a szegény fiú, hanem a csokigyár megalapítója, Willy Wonka. A könyvből már korábban is készült adaptáció; az első még 1971-ben, amelyben Gene Wilder alakította Wonkát, majd 2005-ben is jött egy új feldolgozás, amelyben Johnny Depp formálta meg a csokikészítőt.

Az új Wonka film rendezője a Paddingtont is jegyző Paul King, a producerek között pedig ott találjuk David Heymant, aki a Harry Potter-filmeken is dolgozott. Ami a színészeket illeti, Timothée Chalamet mellett Rowan Atkinson, azaz Mr. Bean, valamint Hugh Grant is szerepelni fog a produkcióban – utóbbi egy umpa-lumpát fog játszani. Feltűnik még Olivia Colman, Rakhee Thakrar, Keegan-Michael Key, Sally Hawkins, Jim Carter és Matt Lucas is.

A csokikészítőről szóló film nem sokkal karácsony előtt, december 14-én érkezik a mozikba – néhány hónappal később az HBO Max műsortárában fog landolni – most pedig jött egy rövidebb teaser is, amely a korábbi előzetesekhez hasonlóan igazán karácsonyi hangulatba hozza a nézőket.

A korábbi trailerekből már megtudhattuk, hogy az ifjú Wonka olyan csokoládéval kísérletezik, amitől nem csak dalra fakadnak és táncra perdülnek az emberek, de a boldogságtól még repülni is tudnak.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét