Régóta tudjuk, hogy érkezik a Wednesday második évada, most pedig az is kiderült, hol és mikor kezdődik a forgatás. 

Borítékolható volt, hogy a Tim Burton nevével fémjelzett sorozathoz folytatás is készül, a Wednesday ugyanis még a Trónok harca spin-offjánál, a Sárkányok házánál is nézettebb volt. Az viszont továbbra is nagy talány, hogy mikor érkezhet a második évad, erről egyelőre mélyen hallgat a streamingszolgálható, az azonban a minap kiderült, hogy várhatóan jövő év áprilisában kezdődik az új etap forgatása.

A forgatási helyszín ezúttal Írország lesz, szemben az első évaddal, amelyet Romániában forgattak 2021 szeptembere és 2022 márciusa között – számolt be a Variety.

A második etapról nem sok minden derült ki eddig, de a pletykák szerint állítólag nagyobb szerepet kap majd benne az Addams család többi tagja, a címszereplőt alakító Jenna Ortega (aki a második évadban már producerként is tevékenykedik) pedig korábban azt nyilatkozta, hogy a romantikus szál háttérbe fog szorulni, és szeretnék előtérbe hozni a sorozat „horrorfaktorát”.

Az első évadban a tinédzser Wednesday Addamst a szülei egy Nevermore Akadémia nevű különleges bentlakásos iskolába küldik tanulni, hogy a lány végre kellőképpen kibontakoztathassa természetfeletti képességeit. Csakhogy a beilleszkedés nem megy zökkenőmentesen, ráadásul más egyéb dolgok is nehezítik a halállal megszállottan foglalkozó Wednesday életét: nyomozni kezd egy rejtélyes sorozatgyilkos után, valamint egy régi, családját sújtó titokra is választ igyekszik találni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét