Az HBO Max magyarországi Facebook oldala is megerősítette, hogy érkezik streamingre a várva várt Barbie film, méghozzá nem is sokára. 

A nyár legnagyobb mozis slágere kétségkívül a Greta Gerwing rendezte Barbie-babás film volt, ami miatt világszerte divatba jött a rózsaszín (egy kis időre még nemzetközi hiány is volt rózsaszín festékből), és elárasztottak minket az olyan oldalak, amik Barbie-t vagy Kent faragtak belőlünk – igaz, mint utólag kiderült valószínűleg csak az adatinkra pályáztak. A Margot Robbie vagy Ryan Gosling főszereplésével készült film több rekordot is megdöntött, világszerte több mint 1,4 milliárd dolláros jegybevétellel zárta mozis pályafutását, amivel a filmet rendező Greta Gerwig lett az első nő, aki egy film egyedüli rendezőjeként elérte az egymilliárdos mérföldkövet.

Hamarosan pedig streamingen is bizonyíthat a babás film, december 15-én landol ugyanis az HBO Max kínálatában.

Külön érdekesség, hogy a Barbie jelnyelvvel készült változatot is kap az HBO Maxon, amelyet különálló címként érhetnek majd el a felhasználók.

Ami a történetet illeti, Barbie országban Barbie-k és Kenek élik tökéletes mindennapjaik, mígnem egy napon Barbie-val (a Margot Robbie által játszott baba) furcsa anomáliák nem történnek: a zuhanyból hideg víz jön, a háza tetejéről nem tud csak úgy lerepülni, ráadásul a sarka is leér a földre. Barbie és Ken útja végül az emberek világába vezet, ahol nem csak móka és kacagás az élet, mint Barbie országban volt.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét