Angelina Jolie hollywood

Angelina Jolie egy interjúban arról beszélt, mennyire egészségtelen hely is Hollywood, és jelenleg társasági életet sem igazán él. 

A világ egyik legismertebb színésznője a Wall Street Journal Magazine-nak azt mondta, hogy valószínűleg nem lenne színész, ha ma kezdené a szakmát. „Ma nem lennék színésznő. Amikor elkezdtem, nem volt még annyira elvárás, hogy nyilvános legyen az életem, hogy ennyit megosszak magamról” – mondta az Oscar-díjas színésznő.

Jolie két évtizede van a színészi pályán, az ezzel járó figyelem azonban érezhetően megviselte őt, különösen Brad Pittel való válása után harapózott el a dolog, miután minden bulvárlap az első számú hollywoodi álompáron csámcsogott – írja a Variety. A folyamatos stresszel pedig csak nagyon nehezen tudott megküzdeni a színésznő.

A szervezetem nagyon erősen reagál a stresszre. A vércukorszintem le-fel járt. Hat hónappal a válásom előtt hirtelen Bell-bénulásom lett.” (szerk.: arcidegbénulás)

Angelina Jolie hollywood

Jolie azt is elmondta, hogy manapság nem igazán él társasági életet Los Angelesben, így igyekszik elkerülni a nemkívánt figyelmet – nem mintha különösebben érdekelné, mit ír róla a sajtó. Hollywoodot elég sekélyes és egészségtelen helynek tartja, és úgy érzi, hogy már egy évtizede nem igazán tud önmaga lenni.

A színésznő egyébként hetek óta Magyarországon tartózkodik: a hírek szerint három hónapra érkezett hazánkba, ahol a világhírű operaénekes, Maria Callas életéről szóló filmet forgatja.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét