A világ legismertebb életszimulációs játéka, a The Sims élőszereplős feldolgozást kap, amit Margot Robbie produkciós cége gyárt majd. 

A The Hollywood Reporter számolt be arról, hogy film készül a népszerű életszimulátor-videójáték alapján, amit Kate Herron rendez, aki többek közt a Loki és a Szexoktatás sorozatokon is dolgozott. A forgatókönyvért Herron felel majd Briony Redmannel karöltve, a film mögött pedig nem kisebb produkciós cég áll, mint a Margot Robbie és férje tulajdonában álló LuckyChap, ami olyan filmeket tett le az asztalra, mint az Én, Tonya, az Ígéretes fiatal nő, a Barbie és a Saltburn. Mindezek mellett a Vertigo Entertainmenttől Roy Lee és Miri Yoon is producerként lesz jelen, valamint a The Sims kiadója, az Electronic Arts is producerkedik, továbbá a kreatív munkálatokban is részt vesznek.

Mivel a fejlesztés még a korai szakaszában jár, a színészekről és a cselekmény részleteiről egyelőre semmit sem tudni, ugyanakkor nem kizárt, hogy a The Sims-film is a Barbie-hoz hasonló egyedi megközelítéssel érkezne, vagyis minden esély megvan arra, hogy nem egy újabb faék egyszerűségű játékadaptációt fogunk kapni.

The Sims margot robbie
Margot Robbie a 2024-es Golden Globe-on. (Fotó: Michael Buckner/Getty Images)

A The Sims egyébként minden idők egyik legsikeresebb videojáték-sorozata, amit a Maxis fejleszt, és az Electronic Arts ad ki. Az első játék még 2000 februárjában jelent meg, jelenleg pedig a negyedik résznél jár a sorozat, a 2014-ben kiadott The Sims 4-hez ráadásul azóta is folyamatosan érkeznek a kiegészítők, melyek között akad például középsulis, esküvős és vérfarkasos történet is. A Maxis még 2022-ben jelentette be a folytatást, ami Project René néven készül, és ami a pletykák szerint vizuálisan is nagy előrelépést jelent majd az előző részhez képest. Ráadásul egyetlen forintot sem kell majd fizetni érte.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét