Samsung AI Try Galaxy
Fotó: Freepik

A Samsung AI az év elején érkezett Galaxy S24-családdal mutatkozott be, nem sokkal később pedig több korábbi Samsung-mobil is megkapta az újdonságot, ez azonban még messze nem minden: a Try Galaxy alkalmazáson keresztül most szinte bármelyik okostelefonnal elérhetjük a vadiúj MI-funkciókat. 

A Samsung saját mesterséges intelligencia funkciókat villantott ez évi csúcsmobiljainál, amelyek nemrégiben más okostelefonokon is kipróbálhatóvá váltak. Ilyen funkció például a Circle Search, amellyel elég csak bekarikázni a mobil képernyőjén azt a tárgyat, amire szeretnék rákeresni – ez lehet akár egy kép is az adott dologról, amelyre kíváncsiak vagyunk. De találunk itt többek közt élő fordítás funkciót is, ami valós idejű fordítással igyekszik áthidalni a nyelvi korlátokat a mindennapokban.

A legújabb mesterséges intelligencia funkciók a Try Galaxy alkalmazáson keresztül érhetők el mobilokra, ami eddig az iPhone-okra volt optimalizálva, nemrégiben azonban az androidos felhasználók számára is elérhetőé vált egy frissítésnek köszönhetően. Tehát a legújabb mesterséges intelligencia funkciók eléréséhez nincs más teendőnk, mint letölteni a Try Galaxy appot, amely a telepítést követően különféle oktatási tartalmakkal és interaktív anyagokkal segíti a felhasználót az alkalmazás kiismerésében – és a Samsung AI felfedezésében.

Bár a Try Galaxy szinte minden androidos és iOS készülékre letölthető, ami a Chrome legfrissebb verzióját futtatja, a Samsung megjegyzi, hogy előfordulhat hogy az app nincs tökéletesen optimalizálva az eszközünkre.

A Try Galaxy-t egyébként a trygalaxy.com címen tudjuk a legegyszerűbben letölteni, az app a Google Play Áruházban nem érhető el.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét