Befutott A Bridgerton család harmadik évadának első teljes értékű előzetese, amelyben a harmadik legidősebb Bridgerton-fiú és Penelope Featherington románca kapja a főszerepet. 

Még 2020 decemberében debütált a nagysikerű netflixes sorozat, A Bridgerton család első évada, amely Julia Quinn amerikai írónő népszerű regénysorozatának első, A herceg és én című kötetét dolgozta fel. A kosztümös sorozatot már jóval korábban, 2021 áprilisában egy harmadik és egy negyedik évadra is megújították, a harmadik szezon munkálatai pedig 2022 júliusában kezdődtek el.

Az új szezon a várakozásokkal ellentétben nem a regényfolyam harmadik darabját, a Tisztességes ajánlatot dolgozza fel, amelynek Benedict Bridgerton a fő karaktere, hanem a Mr. Bridgerton csábítása című negyedik könyvet, amelyben a harmadik legidősebb fiútestvér, Colin Bridgerton és Penelope Featherington kapja a főszerepet.

A Bridgerton család új évadát ezúttal két részletben mutatják be: e szerint az első felvonás május 16-án debütál, a második rész pedig június 13-án érkezik majd a Netflix kínálatába. Sok aprócska kedvcsináló és részlet mellé most pedig végre befutott az első hosszabb előzetes is, íme:

A történet szerint Penelope úgy dönt, mihamarabb megpróbál kiszeretni Colinból, és igyekszik férjet találni magának, lehetőleg olyat, aki elegendő függetlenséget biztosít számára ahhoz, hogy Lady Whistledownként folytathassa kettős életét, távol az anyjától és kiállhatatlan nővéreitől. Önbizalom híján a lány próbálkozásai azonban kudarcot vallanak, közben pedig megjelenik a színen Colin is, aki egy nyári utazásról tér vissza. A Bridgerton-fiú szomorúan veszi tudomásul, hogy Penelope – az egyetlen személy, aki mindig is olyannak látta őt, amilyen valójában volt -, elfordult tőle, ezért elkeseredettségében felajánlja neki, hogy mentorálja  a lányt, hogy az mihamarabb férjet találhasson magának. Mikor azonban a flörtölési leckék megteszik hatásukat, Colin féltékeny lesz, ami arra sarkallja őt, hogy átgondolja, Penelope iránti érzelmei valóban csak barátiak-e.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét