Zack Snyder erősen gondolkodott azon, hogy Leonardo DiCapriónak adja Superman főellenségének szerepét a 2016-os képregényfilmben. 

A „mi lett volna, ha„-típusú történetekből sosem fogy ki Hollywood, különösen ha a castingokról van szó. Azzal nem árulunk el nagy titkot, hogy a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című Zack Snyder-filmben Ben Affleck játszotta Batmant, Henry Cavill Supermant, az antagonista Lex Luthort pedig Jesse Eisenberg alakította, aki többek közt a Facebook-alapító Mark Zuckerbergként is feltűnt az Oscar-díjas Social Network – A közösségi háló című filmben. Azt viszont valószínűleg csak nagyon kevesen tudják, hogy Lex Luthor szerepére Leonardo DiCaprio is esélyes volt.

Erről maga a film rendezője, Zack Snyder beszélt Josh Horowitz-cal a Happy Sad Confused című podcastben, ahol azt mondta, hogy mielőtt felkérte volna Jesse Eisenberget a szerepre, erőteljesen gondolkodott DiCaprión.

Azt hiszem, a végén azt mondta, hogy »eh, nem is tudom«. De nagyszerű ötletei voltak a karakter kapcsán. És azt hiszem, ő volt az, aki megemlítette nekem, hogy van egy olyan rész, amikor Superman együtt harcol az Igazság Ligájával” – mondta Snyder.

2022-ben Josh Brolin ugyanebben a podcastben árulta el, hogy majdnem megválasztották Batman szerepére Snyder szuperhősfilmjeihez, de végül úgy alakult, hogy alulmaradt Ben Affleckkel szemben.

A teljes beszélgetés alább tekinthető meg:

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét