Ryan Gosling alakítja a főszereplőt A Hail Mary-küldetés című nagy sikerű sci-fi adaptációjában, amit az Amazon hoz majd tető alá. 

A film Andy Weir 2021-ben megjelent, azonos című regényét dolgozza fel, aki olyan bestsellerekkel tette le a névjegyét az asztalra, mint A marsi – Mentőexpedíció és az Artemis – előbbiből 2015-ben film is készült Matt Damon főszereplésével. Most pedig a szerző egy másik könyve, A Hail Mary-küldetés kap feldolgozást, méghozzá Ryan Gosling főszereplésével, akit a legközelebb A kaszkadőr című filmben láthatunk majd a moziban Emily Blunt oldalán.

Gosling egy iskolai tanárból lett űrhajóst, Ryland Grace-t alakítja a filmben, aki kómából felébredve egyedül találja magát egy űrállomáson, és nem emlékszik arra, ki is ő valójában, és mi a küldetése. Az emlékei fokozatosan térnek csak vissza, amelyeket összerakva világossá válik számára, hogy a Földtől 12 fényévnyire lévő Tau Ceti naprendszerbe küldték, hogy megmentse az emberek bolygóját, amely a jégkorszak korai szakaszába sodródott.

A film az Amazon MGM Studios égisze alatt készül, a rendezői székben pedig Phil Lord és Christopher Miller foglal helyet. A producerek között többek közt Goslingot és a regény szerzőjét, Andy Weirt is ott találjuk.

A Hail Mary-küldetésre azonban még picit várni kell, ugyanis 2026. március 20-án lesz a premier, így viszont a film érkezéséig bőven van idő pótolni Andy Weir bestsellerét, amely idehaza is megjelent a Fumax Kiadó gondozásában.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét