Idén nyáron érkezik a mozikba a Deadpool & Rozsomák, ami úgy kell, mint egy falat kenyér a sok középszerű Marvel film után – íme a szinkronos előzetes. 

A szuperhősös műfajra már nagyon ráférne egy kis vérfrissítés, legalábbis, ami a filmeket illeti, az elmúlt években ugyanis középszerűnek is csak alig nevezhető alkotások érkeztek a mozikba. A Deadpool & Rozsomák viszont mentőövet jelenthet a Marvel számára, mivel két különösen kedvelt karaktert hoztak össze az alkotók, ráadásul ez az alkotás lesz az egyetlen fogás az MCU idei étlapján, miután az Amerika Kapitány: Szép új világ és a  Thunderbolts premierjét eltolták a hollywoodi sztrájkok miatt.

A piros ruhás szuperhőst természetesen ezúttal is Ryan Reynolds formálja meg, Hugh Jackman pedig a 2017-es Logan – Farkas óta először bújik majd a sebezhetetlen mutáns bőrébe. A rendezői székben az Éjszaka a múzeumban és a Stranger Things direktora, Shawn Levy foglal helyet, aki azt mondta, hogy a film „durva lesz és vicces”, mivel gyakorlatilag az volt a céljuk, hogy a közönség jól szórakozzon a moziban.

Nos, csúnya beszédből egész biztosan nem lesz hiány, magyar nyelven pedig köztudottan cifrán lehet káromkodni, ez már a film második trailerből is kitűnik, amelyben csak úgy záporoznak a b kezdőbetűs csúnyaságok.

A Deadpool & Rozsomák július 25-én debütál a hazai mozikban.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét