Éjszakai futóversennyel várják Tokajba június 28-án a különleges sportélményre vágyókat. A kelet-magyarországi régió egyetlen éjszakai futóversenye 2024-ben nemzetközi mezőnnyel indul, ezért a nagy érdeklődésre való tekintettel idén csak limitált létszám nevezhet rá.

A Tokaj by Night Run egy éjszakai futóesemény, amely lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy felfedezzék Tokaj városát egy teljesen új perspektívából. A verseny két kategóriában, 5 és 10 kilométeren indul, az esemény helyszíne pedig Tokaj Fesztiválkatlan, ahol a résztvevőknek lehetőségük van körbejárni a város jellegzetes nevezetességeit, miközben a félhomályban történő futás adrenalinban dús élményt nyújt. Az eseményen az időmérés is biztosított, hogy a résztvevők pontosan nyomon követhessék a saját teljesítményüket és eredményeiket.

Miután rövid idő alatt elérte a több száz fős nevezőszámot a Tokaj by Night Run futásra jelentkezők száma, a szervezők úgy döntöttek, idén limitálják az indulók számát. Érdemes ezért minden érdeklődőnek minél korábban bebiztosítania a helyét a sportos, ám egyben turisztikai eseményre, hiszen az utolsó hetekben további érdeklődésnövekedés várható. Az 5 és 10 kilométeres távot egyébként le is sétálhatják az indulók, mivel itt erre is lehetőség nyílik.

A nemzetközi futóversenyen kötelező lesz a fejlámpa viselése,  de nem csak ettől lesz ragyogó a tokaji péntek éjszaka. A szervező Tetterő Egyesület különleges fellépőket is tartogat az estére, és természetesen díjazza majd a korcsoportok legjobbjait is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét