Az már tavaly kiderült, hogy lesz Tyler Rake 3, azóta viszont nem túl bőbeszédűek az alkotók. 

Tyler Rake: A kimenekítés még 2020-ban jelent meg a Netflixen, és a vegyes kritikák ellenére a nézőszámot tekintve kifejezetten jól teljesített, így tavaly júniusban megkaptuk a folytatást is, amelyben a korábbi fülledt, bangladesi környezet helyett egy fagyos helyen, Grúziában kellett zsoldosunknak helyt állnia. Főhősünk a második részben ezúttal azt a feladatot kapta, hogy szabadítsa ki egy kegyetlen grúz maffiózó családját a börtönből.

Miután a második rész újfent rekordot rekordra halmozott, a Netflix Tudumján Chris Hemsworth és a rendező Sam Hargrave be is jelentette, hogy zöld utat kapott a harmadik film is. Azóta viszont elég nagy a csend az új rész körül, így többen aggódni kezdtek, hogy talán  mégis kukázták a projektet. Chris Hemsworth, a Tyler Rake-filmek sztárja szerint azonban szó sincs semmi ilyenről.

A  színész a Furiosa: Történet a Mad Max promóciós körútján beszélt arról, hogy már az előkészítési munkálatok zajlanak az akciófilm körül. „Az írás és az előkészületek kellős közepében vagyunk. Nem tudom, mikor kezdünk pontosan, de készülőben van a dolog” – mondta Hemsworth.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét