Doktor Szöszi előzménysorozat készül az Amazonnál Elle Woods középiskolás éveiről

Doktor Szöszi előzménysorozat
Fotó: IMDb

Most már egészen biztos, hogy készül a Doktor Szöszi-sorozat, amely a szőke jogászlány középiskolás éveiben fog játszódni. 

Hivatalosan is berendelték a Doktor Szöszi-előzménysorozatot, amit stílusosan a filmek sztárja, Reese Witherspoon jelentett be rózsaszín kiskosztümben, Gyilkos Woods nevű csivavájával a kezében – az eb Elle Woods filmbéli kutyája, akinek a második film történetében központi szerepe van. Az előzménysorozatot Reese Witherspoon produkciós cége, a Hello Sunshine készíti az Amazon MGM Studios-zal karöltve, és az Amazon Prime Video kínálatában lesz majd elérhető.

A jelenleg Elle névre keresztelt sorozat főszereplője tehát ugyanúgy Elle Woods lesz, ám ezúttal a főszereplő kamasz éveibe nyerhetünk majd betekintést. „A rajongók megismerhetik, hogyan élte meg Elle Woods a tinédzserkort sajátos egyéniségével és találékonyságával, oly módon, ahogyan csak szeretett Elle-ünk képes – mondta Witherspoon közleményében.

A széria mögött Laura Kittrell áll, aki showrunnerként és executive producerként jegyzi a Doktor Szöszi-sorozatot, azt azonban nem tudni, hogy ki játszhatja majd el a cserfes jogász tinikori verzióját.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét