Wizards of Baking címmel érkezik a képernyőkre a hivatalos Harry Potter-cukrászműsor, amely a Max streamingszolgáltató kínálatába is bekerül. 

Bár Miriam Margolyes, aki Bimba professzort játszotta a filmekben, azt tanácsolta a felnőtt rajongóknak, hogy lépjenek túl J. K. Rowling varázsvilágán, a Warner nem így látja a dolgokat. Ugyanis amellett, hogy nagy erőkkel készül a Harry Potter-sorozat – ami várhatóan 2026-ban jelenik majd meg -, érkezik egy Harry Potter témájú sütis műsor is, ahol a varázsvilág inspirálta édességek kapják a főszerepet – egyébiránt idén ősszel megjelenik a hivatalos Harry Potter-szakácskönyv is az Animus Kiadó jóvoltából.

A Variety arról ír, hogy a műsor a Food Networkre érkezik majd, de a Maxon is streamelhető lesz, a show műsorvezetői pedig James és Oliver Phelps lesznek, akik ugyebár Fred és George Weasleyt alakították a Harry Potter-filmekben.

A varázstörténetek ihlette édességek mellett ismerős helyszínek is felbukkannak majd a műsorban, így a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola nagyterme, a 9 és háromnegyedik vágány, a Gringotts varázslóbank és az Odú, azaz a Weasley-család szeretett otthona is látható lesz a verseny folyamán.

Ennél sokkal többet viszont nem tudni, bár a Variety szerint a későbbiek folyamán további részletek érkeznek majd arról, hogy kik alkotják a zsűrit, illetve hogy milyen vendégsztárok jelennek majd meg a műsorban – ki tudja, talán a Harry Potter-filmek egykori szereplői közül is lesznek olyanok, akik vendégszerepelnek a műsorban.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét