Hivatalosan is berendelték a folytatást A 3-test-probléma című sci-fi sorozathoz, amit a Trónok harca alkotópárosa jegyez. 

A 3-test-probléma március közepén debütált a Netflix kínálatában, és a nézőszámot tekintve szépen teljesített, többször is a Netflix nézettségi listájának élére került (igaz, később eléggé megcsappant iránta az érdeklődés). A Trónok harca alkotópárosa, David Benioff és Dan Weiss által készített széria Liu Ce-hszin Hugo-díjas, magyarul is megjelent regényét dolgozza fel, ami valójában egy könyvsorozat, A háromtest-trilógia első kötete. A történet azzal veszi kezdetét, hogy egy fiatal egyetemista lánynak, Ye Wenjiének végig kell néznie, ahogy a vörösgárdisták halálra verik édesapját, a köztiszteletnek örvendő tudóst. Ez a trauma pedig nem csak a lány, de az egész világ jövőjére is kihatással van, miután a fiatal fizikus úgy érzi, rossz irányba halad a világ, és az emberek már nem képesek saját maguk megoldani a problémáikat.

A Netflix úgy döntött, nem engedi el a sorozat kezét, a minap pedig hivatalosan is bejelentették, hogy visszatér a képernyőkre A 3-test-probléma. Ami viszont érdekesség, hogy nem második évadról beszélnek, hanem szimplán csak folytatásról, továbbá az alkotók is meglehetősen talányosan fogalmaztak közleményükben: „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy elmesélhetjük ezt a történetet az epikus befejezéséig.

Hogy ez pontosan mit takar, nem tudni (elképzelhető, hogy nem egy teljes második évadot fogunk kapni), mindenesetre úgy tűnik, hogy az alkotók lehetőséget kaptak arra, hogy így vagy úgy, de befejezhessék a történetet. Benioff áprilisban egyébként még úgy nyilatkozott, hogy legalább három, esetleg négy szezonra lesz szükségük ahhoz, hogy átadhassák a teljes sztorit.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét