Az Insidious spin-off mellett készül a horror-franchise hatodik része is, amit jövő év nyarára várhatunk. 

Az Insidious-franchise ötödik felvonása, az Insidious: A vörös ajtó, amely mögött James Wan horrorrendező és producer áll, még tavaly nyáron debütált a mozikban, és ami azt illeti, elég szépen teljesített a jegypénztáraknál. Az pedig már tavaly tudvalevő volt, hogy a stúdiónak további tervei is vannak a lélekmegszállós/szellemüldözős univerzummal, ugyanis kiderült, hogy egy mellékszállal is gazdagodik majd a történet (ez lesz a Thread: An Insidious Tale), amelyben egy gyerekét elvesztett házaspár kapja a főszerepet.

Most azonban nem a spin-off kapcsán kaptunk híreket, hanem egy újabb filmet jelentett be a Sony, szám szerint a hatodikat, amely 2025. augusztus 29-én fog debütálni a mozikban – írja a Deadline. Ezt leszámítva viszont jóformán semmit sem tudni az új részről, sem a cselekmény, sem az alkotók vagy épp a színészek kapcsán nem árultak el információkat.

Az ötödik film, A vörös ajtó egyébként a második film, A gonosz háza eseményeit követően, mintegy 10 évvel annak történései után veszi fel a fonalat. Visszatérünk a Lambert-famíliához, pontosabban az apához, Josh-hoz (Patrick Wilson) és a fiúhoz, Daltonhoz (Ty Simpkins), aki immár egyetemre készül. A múlt szörnyű démonjai azonban nem hagyják nyugodni a családot, így az apának és fiának össze kell fognia, hogy közös erővel újra megküzdjenek a vörös ajtó mögötti rémmel.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét