A Universal újabb halasztást jelentett be a M3GAN 2.0 kapcsán, de ezúttal legalább nem több hónaposat. 

Az Insidious és a Démonok között franchise-ok is jegyző James Wan ötlete alapján készül M3GAN-t még tavaly év elején mutatták be a mozik, és mivel a vártnál sokkal jobban teljesített, szinte egyből zöld utat kapott a folytatás is. A M3GAN 2.0-ban visszatér Allison Williams és Violet McGraw is, továbbá az Ahsoka sztárja, Ivanna Sakhn is szerepelni fog benne, azt azonban nem tudni, hogy kit fog majd alakítani a történetben.

Ami a bemutatót illeti, az eredeti tervek szerint 2025. január 17-én kellett volna a mozikba kerülni a folytatásnak, azonban a stúdió úgy döntött, hogy több hónappal eltolja a premiert, és majd csak 2025. május 16-án mutatják be a filmet. Most pedig egy újabb csúszásról érkezett hír, igaz ez esetben „csak” bő egy hónappal halasztották el a bemutatót: e szerint a M3GAN 2.0 2025. június 27-én debütál majd a tengerentúli mozikban.

A M3GAN egyébként a babás horrorfilmek alapjaira épül, azzal a különbséggel, hogy ezúttal nem egy gyerekjáték, hanem egy rendkívül fejlett robot kezd mészárlásba. Az első rész története szerint egy robottechnológiával foglalkozó, zseniális szakember, Gemma egy mesterséges intelligenciával működő életszerű robotbabát fejleszt, és elhatározza, hogy odaadja árván maradt unokahúgának, Cady-nek, hogy segítse őt a gyász feldolgozásában, és a lány ne érezze magát annyira egyedül. A baba kezdetben remek társnak bizonyul, azonban egy ponton túlságosan elkezd kötődni Cadyhez, és úgy érzi, mindentől és mindenkitől meg kell védenie a kislányt, aki a legkisebb mértékben is fenyegetést jelenthet a számára. És ahogy az sejthető, ennek bizony nem lesz jó vége.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét