Premierdátumot kapott a Tudom, mit tettél tavaly nyáron rebootja, amelyben az eredeti franchise szereplői közül ketten is visszatérhetnek. 

Jövő nyáron visszatér a nagyvászonra az ikonikus tinihorror-franchise, a Sony Pictures ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy 2025. július 18-án lesz a Tudom, mit tettél tavaly nyáron premierje, vagyis a Liam Neeson nevével fémjelzett új Csupasz pisztollyal egy napon érkezik majd a mozikba. Jennifer Kaytin Robinson rendezőként és forgatókönyvíróként jegyzi a filmet – a szkripten Sam Lanskyvel közösen dolgozott az alkotó Leah McKendrick eredeti forgatókönyvét alapul véve.

Bár a színészek kapcsán egyelőre semmi hivatalosat nem tudni, a Deadline még tavaly februárban arról írt, hogy a Sony tárgyalásokat folytat Jennifer Love Hewitt-tal és Freddie Prinze Jr.-ral, akik az eredet trilógia oszlopos tagjai voltak. A Sony korábban arról is beszélt, hogy nem egyszerű másolatról lesz szó, hanem egy olyan folytatásról, amelyben visszahoznák az eredeti szereplőket (vagy legalábbis egy részüket), ugyanakkor új karakterekkel is bővítenék a világot, hasonlóan ahhoz, mint ahogy a Sikoly esetében is történt.

A Tudom, mit tettél tavaly nyáron egy 1997-ben bemutatott amerikai tinihorror, amely később híressé vált színészeket indított el a pályán, mint Ryan PhillippeFreddie Prinze Jr.Jennifer Love Hewitt és Sarah Michelle Gellar. A horrorfilm további két részt élt meg, majd az Amazon 2021-ben sorozat formájában is megpróbálta újjáéleszteni a Halász legendáját, ám ez nem lett sikertörténet.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét