A pletykák szerint Austin Butler játszhatja a Val Kilmer által alakított karakter fiatalkori énjét a Szemtől szemben 2-ben, amely az eredeti, 1995-ös film előzményeként és folytatásaként is szolgálna. 

Al Pacino és Robert De Niro legendás macska-egér játéka, a Szemtől szemben (Heat) sokak szerint a mai napig az egyik legjobb bűnügyi film a világon, és most hivatalosan is készül a második rész a Warnernél, ráadásul a projekt mögött az első filmet is jegyző Michael Mann áll rendezőként. A direktor azt mondta, hogy a film egyszerre szolgál majd előzményként és folytatásként, a történet alapját pedig Meg Gardiner Edgar-díjas krimiíróval közösen írt regénye, a 2022-ben megjelent Heat 2 adja.

1988-ban kezdődik a történet, egészen pontosan az első film vége után egy nappal járunk, amikor Val Kilmer megpróbál kiszabadulni Los Angelesből” – mondta Mann.

Amit biztosan tudunk, hogy Al Pacino és De Niro nem térnek vissza, ezt maga Mann erősítette meg, viszont több pletykát is lehetett arról hallani, hogy Adam Driver Driver tárgyalásokat folytatott arról, hogy eljátssza a fiatal Neil McCauley-t – akit ugyebár De Niro alakított a filmvásznon. Felmerült továbbá az is, hogy az Elvis és a Dűne 2 sztárja, Austin Butler formálhatja meg Val Kilmer karakterének fiatalkori alteregóját.

Amikor a közelmúltban a Total Film a Szemtől szemben 2 kapcsán kérdezte Butlert, a színész a választ kikerülve meglehetősen talányosan fogalmazott.

Igen, én… úgy értem, szeretem az első filmet, de ehhez nincs mit hozzáfűznöm.

Butlert egyébként legközelebb Tom Hardy oldalán a Motorosok című Jeff Nichols-filmben láthatjuk majd, melynek középpontjában egy motoros banda felemelkedése áll.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét