Nicolas Cage horrorfilmje
Fotó: NEON

Az év egyik legsokkolóbb horrorfilmje lehet a Nicolas Cage nevével fémjelzett Longlegs (Hosszúlábak), amelyet a korai kritikák is kifejezetten dicsértek. 

A színészlegenda Nicolas Cage neve már önmagában is elég erős hívószóként funkcionál, a Longlegs azonban nem csak a hollywoodi színész személye miatt lehet érdekes. Oz Perkins (Juliska és Jancsi ) új rendezése egy sokszor elővett témát jár körül, ám a kivitelezés kellően egyedinek tűnik ahhoz, hogy valóban zsigeri borzongást ébresszen a nézőkben.

A történet szerint egy női FBI-ügynök egy megoldatlan sorozatgyilkosság után nyomoz, az ügy azonban váratlan fordulatot vesz, amikor okkultista szálak is belekerülnek a képbe. A nyomozó valamiféle személyes kapcsolatot is felfedez maga és a gyilkos között, és igyekszik mindent elkövetni annak érdekében, hogy a szörnyeteg újfent lecsapjon. A brutális gyilkos szerepében Nicolas Cage tűnik fel, a nyomozónőt pedig a Valami követ sztárja, Maika Monroe alakítja.

A korai kritikák 2024 egyik legjobb horrorfilmjének nevezték a Nicolas Cage főszereplésével készült alkotást, külön kiemelve a színész teljesítményét, valamint a film „lidércnyomásos” történetét és látványvilágát.

A Longlegs július 12-én debütál a tengerentúlon. Ti kíváncsiak vagytok rá? 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét