Még magához is képest is brutálisan jól nyitott A Bridgerton család harmadik etapja. 

Május 16-án debütált a Netflix kosztümös szappanoperájának új évada, pontosabban az etap első fele négy résszel, a harmadik évad ugyanis két részre bontva érkezik a streaming szolgáltatóhoz – a második fele egy hónappal később, június 13-án jön. És mint kiderült, a nyitányt rengetegen követték figyelemmel, olyannyira hogy sikerült felülmúlnia a széria korábbi premierjeit is.

A Netflix jelentése szerint a harmadik évad első blokkja május 16 és 19 között 165,2 millió órányi nézettséget és 45,1 millió egyéni megtekintést produkált, amivel a széria legjobb nyitóhétvégéjét sikerült összehoznia – írja a ScreenRant. A korábbi rekordot a második évad tartotta 193 millió órányi nézettséggel, ami ugyan több, mint a 165 millió óra, viszont az új etap úgy tudott ilyen számokat hozni, hogy csupán négy részt tettek közzé az alkotók, szemben a második évaddal, amely esetében egyszerre jött ki mind a nyolc epizód.

A Bridgerton család első évada még 2020 decemberében debütált, és Julia Quinn amerikai írónő népszerű regénysorozatának első, A herceg és én című kötetét dolgozta fel. A legújabb évad alapjául a regényfolyam negyedik, Mr. Bridgerton csábítása című kötete szolgált, amelyben a harmadik legidősebb fiútestvér, Colin Bridgerton és jó barátja, Penelope Featherington kapcsolata kapja a főszerepet.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét