Premierdátumot kapott a netflixes Tomb Raider-sorozat, amit egy új, látványos trailerben lepleztek le az alkotók. 

Habár az Alicia Vikander-féle Tom Raiderhez már biztosan nem érkezik folytatás (a gyártó stúdió elbukta Lara Croft jogait), a Netflix hamarosan animációs formában hozza vissza a régészlány izgalmas kalandjait a tévéképernyőkre. Érkezik ugyanis a Tomb Raider: The Legend Of Lara Croft című animációs széria, amelyben a Mission: Impossible 7-ben is szereplő Hayley Atwell szólaltatja meg a rendkívül intelligens és csinos brit régészt.

A hivatalos szinopszis szerint a történet az új Survivor-játéktrilógia eseményei után veszi fel a fonalat, amikor is Larának a barátai nélkül kell helyt állni az egyre veszedelmesebb kalandokban. Ezt követően azonban más irányt vesznek az események, a lánynak ugyanis haza kell térnie, miután egy rendkívül értékes kínai műtárgynak lába kél, a tolvajt pedig valamiféle személyes kapcsolat fűzi a világjáró régészhez.

A trailer alapján kétségkívül látványos kalandnak ígérkezik az új Tomb Raider-feldolgozás, a végeredményt pedig október 10-én láthatjuk, ekkor debütál ugyanis a Tomb Raider: The Legend Of Lara Croft a Netflix kínálatában.

Közben pedig arról se feledkezzünk meg, hogy az Amazonnál is tető alá hoznak egy vadonatúj, élőszereplős Tomb Raider-sorozatot, amit Phoebe Waller-Bridge, a Fleabag és az Indiana Jones és a sors tárcsája színészírónője fejleszt. Egyelőre az Amazon nem adta hírül, hogy ki formálja meg Croftot, annyit tudni, hogy a széria  „epikus” és „világjáró” is lesz egyben.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét