Vadonatúj előzetes érkezett Fede Álvarez Alien: Romulus című filmjéhez, amely kapcsán a franchise-t elindító Ridley Scott is elismerően nyilatkozott. 

Az Alien-franchise még 1979-ben indult hódító útjára a Nyolcadik utas: a Halál című sci-fi horrorral, amelyet Ridley Scott rendezett, Dan O’Bannon írt, a főszerepet pedig Sigourney Weaver játszotta – megalkotva ezzel az első űrbéli, valóban női főhőst. A nagy siker hatására azóta három folytatás, két előzmény és két crossover-film látott napvilágot a Predator-filmekkel, valamint számos képregény, regény és videojáték is született a történetet alapul véve.

Most pedig hamarosan egy újabb Alien-film kerül a mozikba, amely mögött a Gonosz Halottat is rendező Fede Álvarez áll, aki azt mondta, hogy az új rész az első és második film egyfajta keveréke lesz. Ami a sci-fi horror sztoriját illeti, a történet szerint egy csapat fiatal elhagyja a szülőbolygóját, hogy kifosszon egy űrhajót egy idegen bolygón, ahol hogy, hogy nem xenomorphokkal találják szembe magukat.

A földönkívüli entitásokkal ezúttal David JonssonArchie Renaux, Isabela MercedSpike Fearn és Aileen Wu szállnak szembe a főszereplő „új Ripley”, Cailee Spaen mellett. Fede Álvarez rendezőként, forgatókönyvíróként és producerként is jelen van, Ridley Scott, az Alien-franchise atyja pedig executive producerként dolgozott a projekten.

Az Alien: Romulus idén nyáron, augusztus 15-én érkezik a hazai mozikba.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét