Stephen King köztudottan szereti kifejteni a véleményét a filmekről, ezúttal az In a Violent Nature című horroralkotást véleményezte a közösségi médiában. 

King nem csak a könyvekben, de a filmekben is kedveli a horror műfajt, és rendszerint szokta is véleményezni a látottakat. Újabban az In a Violent Nature című alkotás kapcsán fejtette ki a meglátásait, ami ugyan alapkoncepcióját tekintve nem túl eredeti, hatásosnak viszont kétségkívül hatásos: állítólag több néző is rosszul lett a film egyik vetítése alatt.

A tengertúli mozik május végén kezdték el vetíteni Chris Nash író-rendező filmjét, amelyben egy évtizedekkel elhunyt személy, afféle szellem szedi az áldozatait – állítólag igen kreatív módon. A film különlegessége továbbá, hogy nem az áldozatok, hanem a rém szemszögén keresztül mutatja be az eseményeket.

Ha szükséged van egy slasherre, ez elvégzi a dolgát. Nyugodt, szinte bágyadt, de amikor folyik a vér, akkor vödrökben folyik. A maszkos gyilkos pedig úgy néz ki, mint a világ legfélelmetesebb Minyonja” – írta a filmről King az X-en.

Az író nincs egyedül a véleményével. Az In a Violent Nature jelenleg 86 százalékon áll a Rotten Tomatoes kritikusai szerint, az IFC Films által forgalmazott filmek közül pedig ez az alkotás termelte a második legtöbb bevételt a mozikban a Late Night with the Devilt követően.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét