A Netflix megerősítette, hogy érkezik a Peaky Blinders-film, Cillian Murphy pedig visszatér a főszereplő Thomas Shelby szerepében. 

A hírhedt Shelby bűnözőcsalád történetét feldolgozó széria hat évad után 2022-ben ért véget, az alkotó, Steven Knight pedig azóta hangoztatja, hogy a történetet egy folytatásos filmben szeretné lezárni végleg, nem pedig egy hetedik évaddal. A Netflix most hivatalosan is áldását adta az ötletre.

„Thomas Shelby visszatér. Egy Peaky Blinders-film érkezik a Netflixre Cillian Murphy főszereplésével” – jelentette be a streamingszolgáltató az X-en.

Az egyelőre cím nélküli film mögött Steven Knight áll íróként, a rendezői székben pedig Tom Harper foglal helyet, aki több Peaky Blinders-epizódot is rendezett korábban. Cillian Murphy pedig ismét a félelmet nem ismerő bandavezér, Thomas Shelby bőrébe bújik. A 48 éves ír színész már korábban is azt nyilatkozta, hogy nyitott a visszatérésre, de csakis abban az esetben, ha olyan forgatókönyvet kap kézhez, amely valóban hozzáadna a történethez.

Úgy tudni, hogy a forgatási munkálatok idén szeptemberben kezdődnek, és bár Knight korábban 2024-es premiert sürgetett, újabban már 2025-re utalt, így várhatóan csak jövőre láthatjuk majd a végeredményt a Netflixen.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét