Élőszereplős változat készül a Monster High című websorozatból, amelynek alapjául a Mattel azonos nevű játékbaba-szériája szolgál. 

A Barbie sikere után újabb élőszereplős filmet hoz tető alá a Mattel, ezúttal a Monster High alapján, amelyben legendás szörnyek tinédzser gyermekei kapják majd a főszerepet. A Mattel a Universal Pictures-szel közösen készíti a filmet, a projekt mögött pedig az az Akiva Goldsman áll, aki a Téli mese és a Legenda vagyok című filmeken is dolgozott – nem mellesleg a Constantine 2 forgatókönyvét is ő írja.

A Monster High játékcsalád még 2010-ben debütált a piacon, és olyan szörnyek, mint például Drakula, Frankenstein és a Farkasember kamasz gyermekei voltak a középpontjában, akiknek egy szörnyeknek fenntartott gimiben kellett helyt állniuk. A websorozat 2010 és 2018 között futott, a Nickelodeon és a Paramount+ is vetítette, 2022-ben pedig készült egy kevésbé jól sikerült élőszereplős változat is a divatbabákat alapul véve.

A Hollywood Reporter most arról ír, hogy Goldsman producerként dolgozik majd a filmen Robbie Brennerrel karöltve, a rendező és az író személye azonban nem ismert, ahogy arról sem tudni semmit, hogy kik bújhatnak majd a tiniszörnyek bőrébe.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét