legenda vagyok 2

A Fekete Párduc sztárja, Michael B. Jordan értekezett kicsit a  Legenda vagyok 2 kapcsán. 

Egy ideje már tudni, hogy a Will Smith nevével fémjelzett posztapokaliptikus film folytatást kap, igaz eddig nem sok konkrétum látott napvilágot a projekt kapcsán. Most viszont Michael B. Jordan megosztott némi információmorzsát a sokak által várt második fejezetről.

Még mindig dolgozunk a forgatókönyvön, hogy megfelelő minőségű legyen. Egyelőre nincs megjelenési dátum vagy ilyesmi. Azt sem tudom pontosan, hol fogjuk forgatni, de nagyon izgatott vagyok, hogy vele [Will Smith-el] állhatok kamera elé” – mondta Jordan, hozzátéve, hogy nagyon felnéz az Oscar-díjas színészre.

A Francis Lawrence rendezte Legenda vagyok 2007-ben debütált a mozikban Will Smith főszereplésével, aki lényegében az utolsó élő embert játszotta a Földön. A történet ugyanis egy posztapokaliptikus világban játszódik, amelyben egy vírus következtében az emberek mutáns szörnyekké alakultak, akik az éjszakákat azzal töltik, hogy megpróbálják levadászni a főhőst.

Bár a konkrét sztoriról egyelőre nem sok hír érkezett, ami biztos, hogy folytatás lesz, és Will Smith is vissza fog térni a történetben. Akik látták az első filmet, azok tudják, hogy a főhősnek nem alakul valami jól a sorsa, ugyanakkor létezik egy alternatív befejezés is, amelyben Smith karaktere nem hagyja ott a fogát a végső küzdelemben, ráadásul a vírus gyógymódja is nála marad. Ezt a lezárást veszi alapul a Legenda vagyok 2, amelynek szkriptjét ezúttal is Akiva Goldsman írja.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét