Hibázni emberi dolog, de mégiscsak jobban jár az, aki nem a nagyközönség előtt teszi ezt. Hét olyan alkalmat mutatunk, amikor élő adásban történt valami vicces – magyar és külföldi esetekből egyaránt szemezgettünk. 

Félresikerült Skype-interjú

Robert E. Kelly politológus és családja akaratukon kívül lettek internetsztárok, miután egy BBC-s riport nem kifejezetten a szokványos módon sült el. A professzor még 2017-ben adott interjút a brit csatornának, ráadásul egy nagyon is komoly témában, egészen pontosan Dél-Korea helyzetéről értekezett a szakértő, amikor először a nagyobbik, majd a kisebbik gyereke is betrappolt a szobába – utóbbi jobban mondva gurult, ugyanis egy bébikompban közlekedett. Ezt követően pedig a szemmel láthatóan kétségbeesett édesanya is megérkezett, aki igyekezett minél hamarabb eltávolítani a „randalírozó” gyerekeket a kamera látóteréből.

Jótanács, amit ne fogadjunk meg 

Bár az M1 híradójában már egy ideje nem cél a hitelesség, az azonban még ennél a csatornánál is viszonylag ritka, hogy az időjárásjelentés alatt állítsanak ekkora blődséget. Az alábbi videóban azt láthatjuk, amint a meteorológus a hőségre figyelmeztet, és különféle jótanácsokkal látja el a nézőket, hogy hogyan tehetik elviselhetőbbé az elkövetkező napokat. Ezen a ponton hangzik el a következő javaslat: „fogyasszunk elegendő alkoholt és védekezzünk a naptól”. 

Nem szopás, szokás

Egy újabb gyöngyszem az M1 híradójából. Klasszikus.

Őszinte reakció

Nem hibáztatjuk azt a dán újságírót, aki épp egy befagyott tavon rekedt autóról készült riportot adni, és a bekövetkező, nem várt eseményre meglehetősen őszintén reagált. Úgy tudni, hogy az eset egy koppenhágai parkban, Utterslev Mose-ban történt, és bár túl sok információt nem találni róla a neten, számunkra valódik tűnik a felvétel.

Félresikerült anyák napja 

A This Morning című brit reggeli magazinműsor meglepetést akart szerezni egy Jill nevű nőnek, miután az asszony gyermekei személyesen nem tudták meglátogatni őt Anyák napján. Nos, meglepetés az volt, bár elnézve Jill arcát inkább negatív élményként, mintsem pozitívként élte meg a dolgot. Nem lennénk meglepve, ha Jill az eset után kicseréltette volna a zárakat, és egy darabig a reggeli műsorokat is hanyagolta volna. Mi a helyében valószínűleg így tettünk volna.

Csak kicsit tolta túl 

Michael Phillip Seidel egy ismert amerikai meteorológus, aki híres arról, hogy szeret a helyszínről tudósítani akár szélsőséges időjárási körülmények közepette is. Az alábbi videóban is hasonlót láthatunk, igaz Seidel ez esetben rájátszott „kicsit” a dolgokra. A színészi vénával megáldott meteorológust a háttérben ráerősen közlekedők buktatták le.

Bocs, félrement

A Budapest TV-n sok cifra dolgot láthattunk, az azóta már megszűnt csatorna ráadásul hírhedt volt arról, hogy rengeteg amatőr műsort sugárzott. Az egyik legmegosztóbbak (és akkor még finomabb fogalmaztunk) kétségkívül a távgyógyító és jós műsoraik voltak, és hogy, hogy nem a kábelcsatorna egyik legemlékezetesebb bakijára is egy ilyen adásban került sor. Mutatjuk!

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét