A Fabelman család színésznője is csatlakozott a Nem férek a bőrödbe 2 szereplőgárdájához. 

A Nem férek a bőrödbe című amerikai vígjáték még 2003-ban debütált a mozikban, és nagyon szépen hozott a konyhára: 160 millió dollárt termelt világszerte, pedig a büdzsé „mindössze” 26 millió dollár volt. Most pedig jöhet a folytatás, amiről ugyan még nem tudni túl sokat, ami biztos, hogy az első film két főszereplője, Jamie Lee Curtis és Lindsay Lohan is visszatér, Julia Butters pedig újoncként szerepel majd a második filmben. Utóbbiról egyébként Jeff Sneider, az általában jól értesült szórakoztatóipari bennfentes számolt be, aki arról írt, hogy A Fabelman család és aVolt egyszer egy… Hollywood színésznője tárgyalásokat folytat a stúdióval egy egyelőre ismertelen szerepről.

A Mark Waters rendezte első részben egy fiatal tinédzser (Lohan) és az édesanyja (Curtis) körül bonyolódik a történet, akik között finoman szólva sem rózsás a viszony. Colemanek és a lányának, Annának egy nagy családi kajálás alkalmával is sikerül jól összekapniuk, de a vitát végül megakasztja az étterem tulajdonosa, aki „kínai szerencsesütiket”” kínál nekik, amit követően már semmi sem lesz ugyanolyan. Anya és lánya ugyanis másnap úgy ébred fel, hogy mindketten a másik testében vannak.

Hogy a Nem férek a bőrödbe 2 mikor érkezik majd, egyelőre nem tudni, de a hírek szerint már a nyáron megkezdődik a forgatás, ráadásul azt is tudni, hogy Nisha Ganatra foglal majd helyet a rendezői székben.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét