Agatha Christie regény alapján készült sorozat érkezik a Netflixre, az alapanyag mellett a szereplőgárda is igen ígéretes. 

A hét számlap rejtélye című Agatha Christie-regényből fejleszt sorozatot a vezető streamingszolgáltató, amelyben a Hogyan szexeljünk színésznője, Mia McKenna-Bruce alakítja majd a főszerepet. A brit színésznő mellett Helena Bonham Carter és Martin Freeman is feltűnik a készülő krimisorozatban – számolt be a Variety.

A történetet „szellemes, epikus és pörgős drámának” ígérkezik, ami 1925-ben fog játszódni. A sztori középpontjában egy pazar vidéki parti áll, itt vendégeskedik egy fiatalokból álló csapat, akiknek mondjuk úgy, nem erőssége a koránkelés. Gerald Wade azonban így is túltesz mindegyikükön, olyannyira, hogy a többiek már rég ebédelnek, mire a fiatalember befut a reggelire. Ez persze többeknek szúrja a szemét, ezért úgy döntenek, hogy móresre tanítják Wade-et, hátha hajlandó korábban felkelni. A fiatalember azonban nem hogy a tréfát követően korábban kelne fel, de egyáltalán nem is jelenik meg a nap folyamán. Nem sokkal később pedig az inas is befut a szörnyű hírrel:  „… a szerencsétlen fiatalember örökre elaludt.

A gyilkossági rejtély nyomába ezúttal a történet it girlje, Bundle Brent ered, őt alakítja McKenna-Bruce, Bonham Carter és Freeman pedig Lady Caterham, illetve Battle felügyelő szerepében tűnik majd fel.

Agatha Christie netflix
Fotó: Variety

Hogy az új Agatha Christie-sorozat mikor debütálhat a Netflixen, még nem tudni, ami viszont biztos, hogy a forgatókönyvet az a Chris Chibnall jegyzi, aki leginkább a díjnyertes Broadchurch krimisorozat írójaként, valamint a BBC Doctor Who című sci-fi szériájának műsorvezetőjeként ismert.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét