A sok-sok éven át Hercule Poirot-t alakító angol színész lesz a főszereplője az ötrészes Agatha Christie-dokuszériának.

In Travels with Agatha with Sir David Suchet címmel új dokumentumsorozat érkezik David Suchet-vel a főszerepben, akinek neve az elmúlt évtizedek alatt teljesen összeforrt a kis belga detektív, Hercule Poirot karakterével. Poirot az Agatha Christie-könyvek és az világirodalom egyik legismertebb nyomozója, aki gyors észjárásával és logikus gondolkodásával a legcsavarosabb rejtélyeket is gond nélkül kibogozta.

A széria a Brit Birodalom egykori területeire, Kanadába, Hawaii-ra, Dél-Afrikába, Új-Zélandra és Ausztráliába kalauzolja majd a nézőket, minden egyes epizód egy-egy országot mutat majd be – a Poirot-regények vonatkozásában.

Miután negyed évszázadot töltöttem el Agatha Christie ikonikus karakterének, Hercule Poirot-nak a megszemélyesítésével, most megtiszteltetésnek érzem, hogy saját magamként indulhatok el egy világ körüli utazásra – minden idők talán legnagyobb krimiírójának nyomdokain” – mondta a színész.

A folyamatban lévő széria igazi csemege lesz az AC-rajongóknak, ráadásul nem is kell rá olyan sokat várni: úgy tudni, hogy a forgatási munkálatok még a nyáron megkezdődnek, év végével pedig már a végeredményt is láthatjuk.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét