Az ingyenes programban a Kyndryl szakemberei önkéntesként Excel-képzést tartanak a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórház HR és pénzügyi osztályán dolgozó munkatársaknak.

A kezdeményezést a tervek szerint a későbbiekben a kórház más osztályaira is kiterjesztik. A képzés jelentős segítséget nyújt a kórházi dolgozók informatikai ismereteinek felfrissítéséhez és bővítéséhez, ezáltal segítve őket napi feladataik hatékonyabb ellátásában – írja a Kyndryl közleményében.

Presszer Péter, a Kyndryl Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: „A Kyndryl célja, hogy jelentős mértékben hozzájáruljon a pozitív változásokhoz minden olyan közösségben, ahol jelen van. Ez a lényege a készségalapú önkéntességnek, ahol a szaktudás átadására összpontosító társadalmi hatású kezdeményezések kulcsszerepet játszanak. Ez alkalommal a kórházi személyzet informatikai ismereteinek bővítése az egyik legfontosabb példája annak, hogy a Kyndryl lehetővé teszi az egészségügyi dolgozók hatékonyabb működését.

Kyndryl kórház excel
Fotó: Kyndryl

Nyakas Eszter, a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház ápolási igazgatója hangsúlyozta, hogy szerencsésnek mondhatja magát a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház. „Vannak, akik kézzel fogható adományokkal, eszközökkel segítik a beteggyógyítást, mások pedig, mint most például a Kyndryl Hungary Kft., oktatással járulnak hozzá működésünkhöz. Mindig is nagy hangsúlyt fektettünk munkatársaink folyamatos képzésére, a meglévő tudásanyag frissítésére, ezért is nagy öröm számunkra ez a felajánlás – hiszen ez is segít bennünket a hatékony feladatellátásban. A ma és holnap két csoportban induló képzésen a HR és a gazdasági területeken dolgozók élhetnek a lehetőséggel: Excel tudásukat fejlesztik a Kyndryl szakemberei. Majd a képzés tovább halad a többi osztályon dolgozók felé is. Hálásak vagyunk a felajánlásért!” – tette hozzá.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét