A Warner Bros. hivatalosan is megerősítette, hogy jön az Átkozott boszorkák 2, és nagyon úgy néz ki, hogy az eredeti film főszereplői is visszatérnek benne. 

Griffin Dunne romantikus fantasyfilmjét, az Átkozott boszorkákat még 1998-ban mutatták be, a nagy sikerű történet alapjául Alice Hoffman 1995-ös, azonos című regénye (Practical Magic) szolgált. A történet főszereplői a szépséges Owens-nővérek, akik messze nem hétköznapi lányok: a családjukban generációról generációra öröklődik a varázslás tudománya, így a két nővér már gyermekkorban elsajátítja a boszorkányság minden csínját-bínját. Az örökséggel azonban egy átok is együttjár: az a férfi, aki a család bármelyik nőtagjába beleszeret, idő előtt fog elhalálozni. A két testvér ráadásul nem is lehetne különbözőbb személyiség: Sally (Sandra Bullock) az igaz szerelmet keresi, épp ezért tartózkodik attól, hogy mágiát használjon a csábításhoz, ezzel szemben testvére, Gillian (Nicole Kidman) nagyon is élvezi a hatalmát a férfiak felett.

Hollywoodban még 2019-ben merült fel, hogy egy spin-off sorozattal bővítenék az Átkozott boszorkák történetét, s bár ebből végül nem lett semmi, most kiderült, hogy egy egész estés film formájában tovább folytatja a Warner a sztorit.

Bár túl sok konkrétum még nem látott napvilágot, azt már biztosan tudjuk, hogy Akiva Goldsman írja az Átkozott boszorkák 2 forgatókönyvét, Bullock és Kidman pedig várhatóan Denise Di Novi mellett producerként is kiveszi a részét a munkálatokból. Utóbbinál azonban fontosabb, hogy a Variety értesülései szerint a két színész tárgyalásokat is folytat a stúdióval, hogy visszatérjenek Owens nővérekként.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét