Jön A tűzben edzett férfi sorozat, Yahya Abdul-Mateen II váltja Denzel Washingtont a főszerepben. 

A.J. Quinnell 1980-as A zsoldos című regényéből Ridley Scott testvére, Tony Scott készített mozgóképes feldolgozást még 2004-ben Denzel Washington és Dakota Fanning főszereplésével. A 2012-ben elhunyt rendező olyan alkotásokkal tette le a névjegyét az asztalra, mint a Top Gun, Az utolsó cserkész, a Tiszta románc és a Kémjátszma.

Még 2023 márciusában érkezett a hír, hogy jön A tűzben edzett férfi-sorozat, méghozzá a Netflix jóvoltából, most pedig az is kiderült, hogy a főszereplő egykori CIA-ügynököt Yahya Abdul-Mateen II alakítja majd, aki az Aquaman-filmek szupergonoszát, Fekete Mantát is játszotta. Továbbá azt is tudjuk, hogy ki foglalhat helyet a rendezői székben: a nyolcrészes széria dirigálását Steven Caple Jr. vállalta magára, aki többek közt a Transformers: A fenevadak korán és a Creed II-n is dolgozott.

A ScreenRant arról ír, hogy a netflixes adaptáció A.J. Quinnell ötrészes regényfolyamának első két részén, A zsoldoson (angolul Man on Fire) és a The Perfect Kill című könyvön alapul, amelynek főszereplője francia idegenlégió amerikai származású egykori tagja, aki súlyos PTSD-vel küzd. Az első könyvben a lecsúszott katonát testőri feladatokkal bízzák meg, egy iparmágnás kilencéves kislányát kell megvédeni, ám a lány meghal, a férfi pedig kegyetlen bosszúhadjáratba kezd.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét