Premierdátumot kapott a Harry Potter: Quidditch Champions, amelyben a varázslóvilág messze legnépszerűbb sportja, a kviddics kapja a főszerepet. 

Már tavaly kiderült, hogy érkezik egy kviddicses Harry Potter-játék az Unbroken Studios jóvoltából, most pedig arra is fény derült, hogy szeptember 3-át kell bevésni a naptárakba, ekkor érkezik ugyanis a videójáték PC-re és konzolokra.

A leírás szerint a játékosok ismert szereplők bőrébe bújhatnak, de saját karaktert is létrehozhatnak, ha úgy szeretnék. Multiplayer játékról van szó, vagyis másokkal is játszhatunk, és akár a barátainkat is behívhatjuk a játékba, ahol a varázsvilágból megismert pozíciók közül lehet majd választani, azaz őrzők, terelők, hajtók és fogók lehetünk.

A Warner Bros. azt is bejelentette, hogy azok, akiknek már megvan otthon a tavaly februárban debütált Hogwarts Legacy, megkapják ajándékba a Bonus Legacy Pack csomagot, amely különféle extrákat fog tartalmazni.

Alább pedig egy rövidke ízelítőt láthatunk a játékból, amelyben olyan jól ismert Harry Potter-szereplők bukkannak fel, mint Harry, Ron, Hermione, a Weasley-ikrek és bolgár kviddics-bajnok, Viktor Krum.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét