Az amerikai The Office sorozat regionális menedzserét alakító Steve Carell elárulta, hogy az új széria kapcsán is megkeresték. 

Ahogy arról mi is beszámoltunk, új The Office sorozat van készülőben, a Peacock streamingszolgálató pedig már be is rendelte az első évadot. Nem spin-offról van szó, vagyis nem egy mellékszálat gondolnak tovább, de még csak nem is egy rebootról, mivel egy teljesen új munkahelyi sztorit láthatunk majd, ugyanúgy áldokumentarista stílusban. Az új széria újságírókról fog szólni: „A Dunder Mifflin scrantoni csapatát megörökítő dokumentumfilmes stáb új témát keres, és felfedeznek egy egykoron nagy múltú, jelenleg viszont haldokló középnyugati újságot, ahol a szerkesztőség önkéntes riporterekkel próbálja menteni a menthetőt”.

Egyelőre két színészről tudni, akik biztosan szerepelni fognak a folytatásban. Az egyik A fehér lótusz második évadában Valentinát alakító Sabrina Impacciatore, a másik pedig a Star Wars: Skywalker kora című filmből ismert Domhnall Gleeson. Gleeson az amerikai The Office széria Michael Scottját, azaz Steve Carellt is felkereste, hogy érdeklődjön a szerepről.

Tudom, hogy Domhnall Gleeson – akivel a Patient-t csináltam – lesz az egyik főszereplő. Ezt biztosan tudom. Kiváló színész. És valóban felhívott, és megkérdezte tőlem, hogy elvállalja-e a szerepet, és hogy én élveztem-e. Azt mondtam: természetesen” – mondta a színész Jimmy Fallonnak a The Tonight Showban nemrégiben adott interjújában.

Carell régóta hangoztatja, hogy  biztosan nem fog visszatérni Michael Scottként, amire ráerősít, hogy közelmúltban azt nyilatkozta a színész a The Hollywood Reporternek, hogy nem fogja újra eljátszani a karaktert az új The Office sorozatban sem.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét