A második rendező, Yann Demange is búcsút mondott a Penge-rebootnak. 

Nagyon úgy néz ki, hogy átok ül a Mahershala Ali főszerepésével készülő Penge-filmen. Hivatalosan még 2019-ben jelentették be, azóta viszont annyi akadályba ütközött a film, hogy felsorolni is nehéz lenne – a rendezőnek választott Bassam Tariq például otthagyta a filmet nem sokkal azelőtt, hogy elkezdődött volna a forgatás. Néhány hónappal később ugyan sikerült új rendezőt találniuk Yann Demange személyében, most viszont ő is dobbantott, ráadásul nem csak a rendezés, de a forgatókönyv táján is vannak gondok rendesen: jelenleg a hatodik íróját fogyasztja a projekt Eric Pearson személyében.

Bennfentes információk szerint Demange egyébként azért hagyta ott a filmet még hetekkel ezelőtt, mert több éven keresztül nem haladt semerre a projekt. Noha a Marvel eddig nem tolta el a 2025. november 7-i premierdátumot, egyre valószínűtlenebbnek tűnik a jövő őszi megjelenés a legújabb hírek függvényében.

A konkrét cselekményről pedig továbbra sincs hír, bár az a hír járja, hogy a történetnek valamilyen formában köze lesz a Midnight Sons nevű szuperhősös csapathoz, amelynek többek közt Penge, Morbius és a Szellemlovas is a tagja. Továbbá úgy tudni, hogy Mia Goth is szerepelni fog a rebootban, aki az antagonista Lilith szerepében tűnik majd fel.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét