Robert Pattinson produkciós cégén, az Icki Eneo Arlo-n keresztül készíti a Megszállottság újragondolt változatát, és még az sem kizárt, hogy színészként is rész vesz a projektben. 

A Hollywood Reporter arról ír, hogy jelenleg licitháború zajlik Andrzej Żuławski 1981-es, pszichológia horrorjának remake-jéért, és úgy tudni, hogy az A24, a Netflix, a Paramount, a Sony és a Warner Bros. is érdeklődik a projekt iránt. Ami biztos, hogy az Alkonyat-filmek és a Batman sztárja producerként vesz részt a munkálatokban, színészi szerepvállalása a forgatókönyv során tisztázódik majd.

A Nyugat-Berlinben játszódó Megszállottság főszereplője egy Mark nevű kém, akinek a házassága válságba kerül, miután a felesége bevallja, hogy szeretője van, és el akarja hagyni őt. A férfi azonban képtelen belenyugodni a dologba, magándetektívet bérel fel, hogy kiderítse, ki miatt romlott meg a kapcsolatuk, csakhogy az igazságra senki nincs felkészülve.

A lengyel filmrendező saját házasságának egyfajta metaforájaként készítette el a Megszállottságot, s bár a film a megjelenésekor nem lett siker, később kultstátuszba emelkedett.

A részletek ugyan még nem ismertek, az biztos, hogy a direktori székben Parker Finn foglal helyet, aki a nagy sikerű Mosolyogj című horrorfilmet is rendezte. Pattinson egyébként 2022-ben, a Batmanben tűnt fel utoljára nagyvásznon, legközelebb pedig jövő év elején a Mickey 17 című sci-fiben lesz látható a mozikban, amelyet az Élősködők Oscar-díjas rendezője, Pong Dzsunho jegyez.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét