J. D. Barker is ellátogat a 29. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra, amire szeptember 26-29. között kerül majd sor a Millenárison. 

J. D. Barker neve egészen biztosan ismerősen cseng a thriller és a horror műfaj kedvelői számára, az amerikai szerző jegyzi ugyanis többek közt A négy majom trilógiát és a nagy sikerű Dracul című regényt is, ami a Drakula hivatalos előzménye, és amelyet Barker Bram Stoker leszármazottjával, Dacre Stokerrel közösen írt – a könyvről ebben a cikkünkben kicsit hosszabban is áradoztunk.

A hazai rajongók most örülhetnek, J. D. Barker ugyanis a Könyvfesztivál vendége lesz. Az ismert szerző szeptember 28-án, szombaton látogat ki a könyves rendezvénye az Agave Könyvek és a PesText közös szervezése jóvoltából, és ahogy azt a kiadó megjegyzi, a részletekről a nyár folyamán tudhatunk majd meg többet.

A tavalyi rendezvény díszvendége John Scalzi amerikai sci-fi-szerző volt, de a zajos sikert aratott Felemelkedés írója, az angol Nicholas Binge is részt vett a fesztiválon.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét