Az a hír járja, hogy Jennifer Lawrence lesz a The Wifes című krimi főszereplője. 

Készül a Tőrbe ejtve harmadik része, a Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery, ami valóságos sztárparádé lesz, de film készül Richard Osman nagy sikerű A csütörtöki nyomozóklub című regénye alapján is, aminek szintén pofásan alakul a szereplőgárdája. És mint nemrégiben kiderült, Az éhezők viadala sztárja, Jennifer Lawrence is kipróbálja magát a műfajban, a The Hollywood Reporter jelentése szerint ugyanis az Oscar-díjas színésznő játssza a The Wifes című krimi főszerepét – továbbá produceri minőségben is részt vesz a projektben.

Egyelőre nem tudni, hogy ki bukkanhat még fel Lawrence mellett, ahogy a történet kapcsán sincs hivatalos információ, bár úgy tudni, hogy a filmet – legalábbis részben – a The Real Housewives című amerikai valóságshow ihlette, amely az USA különböző államaiban élő gazdag amerikai nők személyes és szakmai életét követi nyomon. Tudjuk továbbá, hogy a szkripttért a Ratatouille: The TikTok Musical társírói, Michael Breslin és Patrick Foley felelnek.

Hogy a végeredményt mikor láthatjuk majd, nem tudni, de ez lesz a második olyan film, amit Lawrence, az A24 és az Apple közösen hoz tető alá a 2022-es Causeway után, amiért Lawrence színésztársa, Brian Tyree Henry még egy Oscar-jelölést is bezsebelt.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét