Második részt kap Lindsay Lohan és Jamie Lee Curtis testcserés vígjátéka, a Nem férek a bőrödbe, és már azt is tudni, hogy a folytatás jövőre érkezik a mozikba. 

2022-ben a Karácsonyi románc című, netflixes romantikus vígjátékkal tért vissza a képernyőre Lindsay Lohan, megannyi tinifilm sztárja, aki botrányai után jó időre eltűnt a nyilvánosság elől (a színésznő sajnos iskolapéldája annak, mit tesz a gyerekekkel a hirtelen és túl korán jött hollywoodi hírnév). Azóta viszont a most 37 éves sztár láthatóan újra visszaállt a csatasorba, többek közt az eredetileg 2003-ban bemutatott Nem férek a bőrödbe második részében is szerepelni fog színésztársa, Jamie Lee Curtis oldalán.

Mark Waters rendezte első rész története egy fiatal tinédzser, Anna (Lohan) és az édesanyja, Tess (Curtis) körül bonyolódik, akik között finoman szólva sem rózsás a viszony. Tessnek és a lányának egy nagy családi kajálás alkalmával is sikerül jól összekapniuk, de a vitát végül megakasztja az étterem tulajdonosa, aki „kínai szerencsesütiket”” kínál nekik, amit követően már semmi sem lesz ugyanolyan. Anya és lánya másnap ugyanis úgy ébred fel, hogy mindketten a másik testében vannak.

A folytatás évekkel azután veszi fel a fonalat, hogy Tess és Anna testet cseréltek. Annának már van egy saját lánya, hamarosan pedig egy mostohalánya is lesz, a család egyesítése azonban nem egyszerű feladat, főleg, hogy Tess és Anna rájön: a villám kétszer is lecsaphat ugyanoda.

A folytatásban Lohan és Curtis mellett Mark Harmon és Chad Michael Murray is visszatér, de lesznek bőven új arcok is, úgy mint Julia Butters, Sophia Hammons, Manny Jacinto és Maitreyi Ramakrishnan. A forgatási munkálatok a minap kezdődtek meg Los Angelesben, a végeredményt pedig jövőre láthatjuk majd a mozikban.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét