Érkezik a Shrek 5, valamint jön egy mellékszál is a minden lében kanál Szamárral a középpontban. 

2023-ban robbant a hír, hogy zöld utat kapott a Shrek ötödik része, amelyben ismét az eredeti színészek kölcsönzik majd a hangjukat a már jól ismert karaktereknek, vagyis Mike Myers lesz Shrek, Cameron Diaz Fiona hercegnő, Eddie Murphy pedig Szamár. Utóbbi a Collidernek adott interjújában beszélt arról nemrégiben, hogy már elkezdte felvenni a hangfelvételt az ötödik Shrek-filmhez, a következő projektje pedig egy Szamár spin-off lesz, vagyis ezzel lényegében bizonyosság vált, hogy a Csizmás, a kandúr után egy újabb melléktörténettel lesz gazdagabb a Shrek-univerzum.

A  [Shrek 5-öt] egy hónapja kezdtük el csinálni. Ezen dolgoztam, és az első felvonást már fel is vettük, az év hátralevő részében pedig tovább dolgozunk, be fogjuk fejezni. Jön tehát az új Shrek, Szamárnak pedig lesz egy saját filmje” – mondta Eddie Murphy.

A Shrek animációs franchise eddig négy filmet termelt ki 2001 és 2010 között. Az első film világszerte 487 millió dollár bevételt hozott a DreamWorks Animation konyhájára, és még egy Oscart is bezsebelt az akkor frissen létrehozott legjobb animációs film kategóriában.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét