Ezúttal a Street Fighter című videójáték-franchise-ra csaptak le a filmesek. 

A Sony Pictures bejelentette, hogy 2026. március 20-án érkezik az új Street Fighter-mozifilm, ami ugyanazon a napon fog debütálni, mint az Amazon A Hail Mary-küldetés című filmje, ami Andy Weir 2021-ben megjelent, azonos című regényét dolgozza fel, és amelyben Ryan Gosling alakítja majd a főszerepet.

Túl sok konkrétumot egyelőre nem tudni a készülő produkcióról, bár a The Hollywood Reporter a hónap elején arról számolt be, hogy Danny és Michael Philippou rendezőpáros ütemezési problémák miatt otthagyta a projektet.

A verekedős videójáték-franchise első része még 1987-ben jelent meg, amit 1991-ben a rendkívül népszerű Street Fighter II követett. A legutóbbi kiadás, a Street Fighter VI tavaly debütált a boltokban.

A ’90-es években egyébként már készült egy mozgóképes adaptáció a Capcom videójátéka alapján az akkoriban A-listásnak számító akciósztárral, Jean Claude Van Damme-mal a főszerepben. 2009-ben pedig a 20th Century Fox égisze alatt debütált egy Street Fighter: Chun-Li legendája című alkotás, ami finoman szólva is alulteljesített a jegypénztáraknál.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét