Újabb Stephen King-adaptáció van a láthatáron, ezúttal A majom című novellára csaptak le a filmesek. 

Nem telhet el hosszabb idő, hogy ne kerülne egy újabb Stephen King-történet vászonra. Idén márciusban lehetett először hallani arról, hogy film készül a szerző A majom (The Monkey) című, 1980-ban megjelent novellája alapján, amit először a Gallery magazinban publikáltak, később pedig a szerző Csontkollekció című gyűjteményében is megjelent. Azt már tudjuk, hogy producerként a horrorfilmjeiről ismert James Wan áll a projekt mögött, valamint olyan színészek is szerepet kaptak a filmben, mint Elijah Wood, Tatiana Maslany és Theo James. Szintén ígéretes, hogy a rendezői székben az az Oz Perkins foglal helyet, aki a Nicolas Cage főszereplésével készült Longlegs-et is jegyzi, amit többen az év egyik legbrutálisabb horrorfilmjének tituláltak.

Perkins most az IGN-nek adott interjújában beszélt egy kicsit a készülő produkcióról, ami kapcsán egy igencsak meglepő részletet is elárult a rendező. „A következő filmem A majom címet viseli, és ez egy vígjáték lesz. Én fogom játszani a seggfej bácsit, aki örökbe fogadja a gyerekeket, és van pár jelenetem, ami kifejezetten szórakoztató ” – mondta Perkins, hozzátéve, hogy ez egy olyan film lesz, amit a gyerekek és szüleik együtt akarnak majd megnézni.

Egyelőre nehéz elhinnünk, hogy létezik olyan King-történet, amit a gyerekeknek is jó szívvel ajánlanánk, pláne, hogy a történet egy elátkozott cintányéros majom körül bonyolódik, amelynek valamilyen formában köze van ahhoz, hogy sorra hullanak el az emberek egy ikerpár, Bill és Hal körül.

A premierre mindenesetre már nem is kell sokat várni, A majom bemutatója 2025. február 21-én esedékes.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét