Jól átszabták Scarlett Johansson fejét a plasztikai sebészek!

Scarlett Johansson

Egy kazal fotót mutatjuk be, hogy mennyire brutál sokat változott a szupersztár Scarlett Johansson arca a szépészeti kezelések hatására. Más orr, más száj, más minden!

Scarlett Johansson a 21. század egyik legsikeresebb színésznője, ez nem is lehet kérdés. Játszott óriási költségvetésű szuperprodukciókban és művészfilmekben egyaránt. Emellett egy igazi ikon, és a sikereiben elévülhetetlen szerepe van szépségének. Azonban ez a szépség nem is annyira magától értetődő. A kishölgy arca ugyanis rengeteget változott az elmúlt 25 évben, és nem csak az idő múlásából fakadóan! Mutatjuk! Durva lesz!

1997

Ez a kép 12 éves korában készült az akkor már három éve színészkedő Scarlett Johanssonról. Még minden, azaz az orr, fül, haj, fog, áll, járomcsont…. Nem lesz mindig így, most szólok.

Scarlett Johansson

1998

13 éves korában. Még mindig az eredeti, Isten által teremtett mivoltában.

Scarlett Johansson 1998
Scarlett Johansson, 1998

2000

Három év alatt egész sok minden történt. Más a szemöldöke, a füle és az orra is például. Ekkor még  csak 16-17 éves volt….

Scarlett Johansson

2004

Itt már érezhetően serényen dolgoztak rajta a szakemberek. Az állán például látványos a változás. És a fogai sem a régiek.

Scarlett Johansson
Scarlett Johansson 2004

2007

Scarlett Johansson 2007

10 év alatt rengeteget változott. Úgy tűnik hogy itt már a járomcsontjával is csináltak valamit, és a szeme alatti rész sem természetes.

2011

Ez a kép 2011-ben készült a Bossúállók premierjén, és olyan, mintha egy teljesen más embert látnánk. Többek között azért, mert az orrán érezhetően megint mókoltak valamit.

2015

Újabb Bosszúállók premier. Olyan, mintha az állkapcsával is történt volna valami.

Scarlett Johansson 2015
Scarlett Johansson 2015

2019

A fogaival megint történt valami. Totálisan egyenletesek és ugyanolyan hosszúak. Az arcát jó eséllyel botoxolták, az ajkait érezhetően feltöltötték. és az összhatás már picit természetellenes.

2023

Fura…

Scarlett Johansson 2023

Képek: innen

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét