Ha a fővárosban lakik nem kell tudatlanul üldögélnie vagy az ügyfélszolgálatot hívogatni víz elzárás, vízhiány esetén. Így egyszerűen megtudhatja, hogy miért nincs, és mikor lesz vége a víz elzárásnak! Mutatjuk!

Kevés agydurrantóbb dolog van annál, mint mikor valaki felkel, és rájön, hogy nincs víz a lakásában vagy házában. Esetleg napközben üt be a krach, mikor kinyitná a vízcsapot, lehúzná a vécét, és akkor konstatálja, hogy baj van.

Víz elzárás
A vízművek oldalán meg tudja nézni, hogy mikor ér véget a víz elzárás

Ilyenkor az első bosszúság után jön a következő, amikor egyszerűen fogalma sincs arról, hogy mikor áll helyre a normális állapot. Csak vár-vár, nyitogatja kifele a csapot, és közben másodpercről-másodpercre megy fel benne az ideg. Főleg, mert nem tudja, hogy mikor is lesz vége ennek a pokolnak, érdemes-e elugrania a boltba vagy egy ismerőshöz, hogy vizet kunyizzon. A türelmetlenek ilyenkor elkezdhetik hívogatni az ügyfélszolgálatot, ami nyilván a pokol egy újabb bugyra. Ilyenkor az ember hallgathatja a végelen zenélést, a kapcsolásra várva, ami újabb és újabb szögeket ver az idegrendszerébe.

Víz elzárás
De erre is van megoldás! Legalábbis akkor, ha valaki Budapesten lakik. A fővárosi vízművek oldalán (IDE KATTINTVA) ugyanis nyomon lehet követni a problémát. Egy térképen tüntetik fel, hogy hol van elzárás, és mikorra várható a megoldás. Persze előfordul, hogy ez sem száz százalékig pontos, de már az is nagy megnyugvást jelent, hogy ha valaki megtudja, hogy tudnak az anomáliáról és dolgoznak rajta. Így ideális esetben nem kell vacakolni a bejelentéssel, vagy ha azt látja, hogy nem tudnak a hibáról, akkor tényleg úgy érezheti, hogy érdemes rátapadnia a telefonkagylóra.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét