Ezt nem láttuk jönni – Cyla az új Cosmopolitan főszerkesztője

Cosmo Cyla, Kajdi Csaba

Szeptember 15-én újra megjelenik a Cosmopolitan magazin nyomtatott változata, amelynek címlapsztárja és egyben főszerkesztője Kajdi Csaba (Cyla). 

„Kiadónk tervei szerint a Cosmopolitan magazin idén két alkalommal jelenik meg, egyedi szerkesztési koncepcióval. A lapnak nincs állandó főszerkesztője, ezt a titulust minden megjelenésnél az aktuális címlapsztár kapja meg, így a magazin tartalmi összeállításában is aktívan részt vesz. “– nyilatkozta Milkovics Pál, a MS&B kiadó vezérigazgatója.

Cosmo Cyla, Kajdi Csaba

A Kajdi Csaba neve által fémjelzett Cosmopolitan fő tematikája az önbizalom lett, a lap megjelenésével egy időben pedig a magazin TikTok csatornája is elindul.

„A Cosmopolitan kezdetektől fogva közel állt hozzám, hiszen az ambiciózus fiatal generációhoz szól, akik nyitott szelleműek és a magazin inspirációt nyújt a mindennapi kihívásaikhoz. A Cosmopolitan egyik legnagyobb értéke, hogy képes megszólítani a fiatalokat és véleményformáló szerepe van.” – mondta el Kajdi Csaba.

A magazin a visszatérés megünneplésére közönségtalálkozót is szervez, szeptember 15-én 14 órától az Etele plázában dedikálja a magazint Kajdi Csaba.

Nemcsak a magazin szerkesztési koncepciója, de az első megjelenés címlapja is igazi különlegesség: a speciális nyomdatechnikai eljárásnak köszönhetően a címlapsztár táncoló mozdulatai elevenednek meg.

Mi ezúton is sok sikert és szerencsét kívánunk neked Cyla! Ebben a print vonaltól elfordult világban szükséged lesz az utóbbira is valószínűleg!

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét