Film készül A karácsonyi malac című gyerekregényből, amelyben egy Jack nevű kisfiú elveszett játéka nyomába ered. 

A karácsonyi malac még 2021 októberében jelent meg a Harry Potter-könyvek szerzőjének tollából, Jim Field illusztrációival. A történet főszereplője a hétéves Jack, aki elveszti plüssmalacát, Szentestén azonban csodával határos módon lehetősége nyílik visszaszerezni őt. Bosszantó új játékával, a karácsonyi malaccal útnak indulnak az Elveszettek Birodalmába, hogy kiszabadítsák a fiú szeretett játékát a játékpusztító Veszejtő markaiból.

A Variety információi szerint már készül a filmváltozat, a fejlesztés azonban nagyon korai fázisban jár, így gyakorlatilag semmi konkrétum nem szivárgott ki eddig a projektről, többek közt azt sem tudni, mely produkciós cég áll be a film mögé, illetve hogy J. K. Rowling kiveszi-e majd a részét a munkálatokból.

Mindeközben pedig készül a Harry Potter-sorozat is a Warner Bros. Discovery égisze alatt. A széria várhatóan 2026-ban jelenik meg az HBO Max (pontosabban Max) streamingszolgáltatón, a jelenlegi tervek szerint pedig hét évad lesz, és minden etap egy-egy regényt dolgoz majd fel.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét