Quentin Tarantino úgy döntött, hogy mégsem a The Movie Critic lesz a tizedik filmje, amellyel a tervek szerint elbúcsúzik majd a szakmától. 

A hollywoodi rendező évek óta hangoztatja, hogy a tizedik filmje lesz az utolsó, ezt követően pedig leteszi a lantot, nem rendez majd több produkciót. Az eredeti tervek szerint ez a The Movie Critic (A filmkritikus) lett volna, amely 1977-ben, Kaliforniában játszódott volna, főszerepben egy valóban létezett fickóval, aki mainstream filmekről írt kritikákat egy pornómagazinnak. Azt is tudtuk továbbá, hogy történetet Tarantino saját fiatalkora ihlette, amikor még tinédzserként pornómagazinokkal töltötte fel az automatákat, és az egyik, egyébként kifejezetten igénytelen lapban rendszerint érdekes filmkritikákra bukkant.

Bár a hírek szerint a munkálatok jól haladtak, nemrégiben kiderült, hogy az egészből semmi sem lesz. A Deadline számolt be elsőként arról, hogy Tarantino kukázta a projektet, és új film után néz. Egyelőre nem tudni, hogy a rendező mi miatt döntött így, annyi tűnik biztosnak, hogy jobban teszik a rajongók, ha beletörődnek, hogy a pornólapokba író filmkritikus sztorija nem fog megelevenedni a filmvásznon. Arról pedig szintén nincs információ, hogy mi készülhet majd a The Movie Critic helyett.

A hírek szerint egyébként Brad Pitt is szerepelt volna a filmben, aki Cliff Boothként tért volna vissza a történetben. A legendás kaszkadőr-harcművész karaktere Tarantino legutóbbi filmjében, a 2019-es a Volt egyszer egy… Hollywoodban is felbukkant a színész Rick Dalton oldalán, akit Leonardo DiCaprio alakított a filmvásznon. Korábban továbbá olyan pletykák is szárnyra keltek, miszerint Tarantino nagyon örülne, ha a betegsége miatt visszavonult Bruce Willis is szerepelne az utolsó filmjében, valamint Tom Cruise neve is felmerült a projekt kapcsán.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét