dyson hajszárító
Fotó: Dyson

A neves olasz fodrász, Fabrizio Palmieri, aki a TONI&GUY Italia kreatív igazgatója is egyben a Dyson hajszárítójával alkotott emlékezetes frizurákat az Onitsuka Tiger 2024-es őszi–téli kollekciójának divatbemutatójára.

A 75. születésnapját idén ünneplő japán márka új garnitúráját hirtelen lezúduló esőzések ihlették. Andrea Pompilio, az Onitsuka Tiger kreatív igazgatója olyan bevonattal látta el a kollekció darabjait, hogy azok nedves hatást keltsenek, mintha valaki hirtelen zivatarba kerülne egy olyan nagyváros utcáin, mint Tokió.

A városi téli témával összhangban Fabrizio Palmieri a természetes esztétikát választotta: a téli esőt kísérő köd megpihen a hajon, amely, bár fizikailag nagyobb volumenű, mégis összeszedett és harmonizált marad, tökéletesen illeszkedve a kollekció stílusához.

Dyson Onitsuka Tiger
Fotó: Dyson

Ehhez a Dyson Supersonic r™ Professional  elnevezésű hajszárítót vetették be a fodrászok, amely a Dyson legkönnyebb, legkisebb és legprecízebb hajformázó eszköze, tele csúcstechnológiával. Ezek közé tartozik egy új módszerrel áramvonalasított fűtőberendezés, a Dyson Hyperdymium™ motor, valamint a minden egyes tartozékba beépített intelligens rádiófrekvenciás (RFID) érzékelők, amelyek folyamatosan kommunikálnak a hajszárítóval, automatikusan beállítva a motort és a fűtőberendezést az optimális légáramlás és hőmérséklet biztosítása érdekében.

Dyson Onitsuka Tiger
Fotó: Dyson

A Dyson mérnökei azt a feladatot kapták, hogy megalkossák a legkisebb precíziós hajszárítót. Ehhez a Dyson Supersonic™ Professional hajszárítóban felhasznált technológiákból – különösen a nagy teljesítmény fűtésből, a magas motorteljesítményből és a tartozékok kialakításából – indultak ki, és egy olyan tervet tettek le az asztalra, amely egy teljesen új formavilágban biztosítja a professzionális hajszárítók precizitását. A Dyson Supersonic r™ Professional hajszárító 30%-kal kisebb, 20%-kal könnyebb és jobban manőverezhető, mint elődje – ezzel gyors szárítást, simább, göndörödésmentesebb és fényesebb eredményt biztosít.

A vezető Session stylistok a Dyson Supersonic r™ Professional hajszárítót fogják használni a színfalak mögött, hogy a New York-i, londoni, milánói és párizsi divathéten a 2024-es őszi/téli szezonban megalkossák a modellek frizuráit.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét